Andreea Marin a vorbit despre divortul despre care este interesata toata lumea

Andreea Marin a adus lamuriri cu privire la zvonurile despre divortul dintre ea si sotul ei, Tuncay Ozturk . De asemenea, vedeta TV a facut marturisiri si despre cum se va desfasura prima emisiunea ”Pretuieste Viata”, duminica, la TVR 1.
andreea-marin
Andreea Marin se numara printre cele mai de succes vedete de la noi. Nu spunem asta pentru ca sa o laudam, ci doar reflectam asupra realitatii. Se numara printre putinele persoane publice care a demonstrat ca poate oricand sa faca orice altceva in afara de televiziune, meserie care, desigur, ii vine manusa.

Andreea Marin este o femeie puternica, perfectionista, care de-a lungul timpului a fost incercata de greutati, dar si de bucurii, insa a reusit sa ia partea buna din toate aceste lucruri. Asadar, pentru ca, nu-i asa, ”Pretuieste Viata”, Andreea Marin va prezenta o emisiune la TVR, unde va dezbate subiecte despre … orice, in principiu, iar filmarile vor avea loc chiar acasa la vedeta TV.
loading...
Desi toate sunt roz in viata prezentatoarei TV, in ultima perioada au existat zvonuri despre un posibil divort dintre Andreea si sotul ei, Tuncay Ozturk, insa vedeta TV a marturisit ca traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de partenerul ei, iar problemele in cuplu nu le sunt familiare. ”Ne intelegem foarte bine, chiar din contra, este exclusv divortul, nu exista asa ceva. Noi chiar avem o relatie frumoasa, sotul meu va aparea in prima mea emisiune. Aceste zvonuri neintemeiate vor disparea exact cum au aparut. Nu divortez, nici vorba de asa ceva.”, a declarat Andreea Marin

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro