Burtica nu-i mai incape nici sub tricourile largi! Avem cele mai noi imagini cu ANTONIA insarcinata!

Antonia trece in perioada aceasta prin cele mai fericite momente din viata ei, pregatindu-se sa devina mamica pentru a treia oara! Dupa ce a trecut printr-o dezamagire sentimentala cu Vincenzo Castellano, soldata cu un adevarat razboi in justitie pentru custodia fiicei celor doi, micuta Maya, Antonia si-a refacut viata alaturi de Alex Velea, cel care are la randul lui o despartire dureroasa la activ, iar cei doi au devenit un cuplu de succes, atat pe plan personal, cat si profesional.

In pofida celor care le considerau povestea de iubire doar o aventura, cei doi nu doar ca le-au demonstrat contrariul, ba chiar au mai si adus pe lume un fiu, Dominic, iar acum se pregatesc pentru venirea pe lume a unui alt copil, fericitul eveniment fiind asteptat sa se intample peste doar doua luni. Cu toate ca este deja la a treia sarcina, corpul Antoniei pare sa se mentina impecabil, mai ales ca frumoasa cantareata nu a luat prea mult in greutate.

Cu toate acestea, burtica este tot mai mare, asa cum o dovedesc si imaginile CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din Romania! Cantareata a iesit la plimbare alaturi de Alex Velea si de prietenul lor necuvantator, iar tricoul larg nu a fost suficient pentru a-i ascunde sarcina. Adepta tinutelor lejere, in viata de zi cu zi, Antonia nu si-a schimbat deloc stilul vestimentar, in perioada sarcinii. Are un corp de invidiat, chiar si in luna a saptea de sarcina, asa ca isi permite sa poarte orice isi doreste. Dar, mai multe detalii despre tinutele Antoniei si a lui Alex Velea puteti citi AICI pe verdict.ro, site-ul nr. 1 de fashion review din Romania!
loading...
Ce se poate observa insa in imagini este ca Antonia isi poarta cu mandrie burtica, in timp ce iubitul ei a preluat sarcina plimbarii catelului, pentru a o menaja. Cu toate ca relatia lor nu este una desprinsa din filme, avand parte de momente dificile ca orice cuplu, cei doi au avut mereu grija sa se sprijine reciproc, sa comunice si sa fie intelegatori, iar aparitia unui al doilea fiu le-a adus doar motive de bucurie. Insa, Antonia si Alex Velea nu uita nici de fetita cantaretei, adorand-o pe Maya, avand grija ca, in momentele petrecute impreuna, micuta sa simta ca face parte din familie.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro