Ce cadou i-a facut Prodanca lui Reghe de ziua lui!

Ieri, Reghe a implinit 41 de ani, iar momentul trebuia sarbatorit cum se cuvine! De aceea, intreaga echipa Steaua, staff-ul si conducerea clubului, dar si cei mai buni prieteni ai antrenorului au venit sa petreaca alaturi de el la una dintre cele mai luxoase locatii din Otopeni.

Surprizele s-au tinut lant la eveniment, iar cea mai mare dintre ele a fost, de departe, noua cerere in casatorie pe care tehnicianul vicecampioanei i-a facut-o sotiei sale. In mare secret, el a comandat o noua pereche de verighete si, cand toata lumea s-a adunat la chef, Reghecampf i-a oferit inelul iubitei sale partenere de viata si a rugat-o sa isi reinnoiasca juramintele facute in 2008.

Apropiatii celor doi au ramas uimiti de gestul barbatului in conditiile in care era arhistiut faptul ca Anamaria era cu surprizele, nicidecum Reghe.

“Ei se iubesc foarte mult si, in fiecare an, se casatoresc din nou. De fiecare data, in America, iar Prodanca este cea care organizeaza totul. In plus, ea a planuit si nunta secreta de la Bucuresti si toate zilele de nastere surpriza, asa ca, nimeni nu se astepta la gestul lui Laur, acela de a fi romantic si de a fi el cel care o cere de sotie. A fost un moment emotionant”, au povestit prietenii cuplului
loading...
Pe de alta parte, nici Prodanca nu s-a lasat si i-a oferit sotului sau un cadou special. “I-am luat o tinuta de la Adina Buzatu, dar si o pereche de jeansi cu steluta, asa cum fac de trei ani incoace si ii aduce mare noroc. Sunt darurile pe care si le doreste Reghe”, a declarat Ana.

In privinta petrecerii, ea a fost una speciala, cu multa eleganta in tinute, bun-gust, preparate culinare speciale, bauturi fine si….muzica pe gustul invitatilor.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro