Dupa ce si-a condus iubita si fiica acasa, VICTOR SLAV nu a mai rezistat si a rabufnit!

Victor Slav si-a condus in sfarsit iubita acasa, bucurandu-se de prima noapte petrecuta alaturi de aceasta impreuna cu fetita lor, Sofia Natalia.
victor-slav
Bianca Dragusanu i-a daruit, luni, o fetita lui Victor Slav. Acesta sustine ca starea de sanatate a iubitei sale este buna, chiar daca inca mai are dureri si nu poate alapta. Victor Slav a asistat la nasterea fetitei sale si a povestit totul despre primele clipe de viata ale Sofiei.

„Medicii m-au avertizat ca s-ar putea sa lesin. Eram sigur ca nu o sa lesin. In 10-15 minute a fost Sofia scoasa. A durat cu totul cam 45 de minute. M-am uitat, dar ea ma strangea de mana. Ma mai uitam la ea, ma uitam la ce se intampla acolo. Era speriata, dar mai mult era curioasa daca a iesit. Fiica mea a fost la fel de grea ca baiatul lui Capatos!”, povestea Victor Slav.
loading...
Insa, dupa ce a dus-o pe Bianca acasa, Victor Slav nu a mai rezistat si si-a varsat of-ul pe Facebook. Acesta a pus o postare, avand drept tinta comentariile critice lansate la adresa lor. „Omului invidios sa nu ii spui niciodata despre bucuria ta. Zi buna si fara invidie sa avem!”, a scris Victor Slav.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro