Este din nou insarcinata!

Claudia Patrascanu, fosta componenta a trupei Sexxy, va deveni mamica peste cinci luni, iar vestea a luat-o si pe ea prin surprindere

“Nu a fost nimic programat. Sotul meu isi dorea un fratior sau o surioara pentru Gabriel si nu voia sa fie o diferenta mare intre ei. Ne-am bucurat cu totii cand am aflat ca sunt insarcinata, inclusiv copilul nostru, care zilele trecute mi-a pupat burtica”, a declarat ea pentru revista CIAO! Perioada sarcinii este cea mai delicata, si asta pentru ca majoritatea femeilor trec prin diverse stari si emotii. “Nu am greturi. Poate cateodata mi-e somn. Acum ca am intrat in trimestrul doi de sarcina, am zis gata cu iesirile la distractii. Am fost recent la mare si am spus ca a fost ultima. Sotul meu este langa mine si ma sprijina pentru ca mai am momente in care sunt foarte sensibila, mai ales in perioada asta orice ma emotioneaza si ma face sa plang”,a mai povestit ea.

Cum in 2014 a devenit pentru prima data mama, atunci cand l-a nascut pe baietelul ei, Gabriel, deja lucrurile par mult mai simple la a doua sarcina, iar nimic nu se compara cu fericirea de a vedea cum in tine creste o viata de om, iar langa tine un alt omulet isi asteapta cu nerabdare fratiorul. Claudia si sotul ei, Gabi Badalau, se iubesc de doi ani si jumatate, iar anul trecut pe 14 februarie cei doi si-au unit destinele in fata lui Dumnzeu.
loading...

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro