Faza anului la nunta lui What’s Up! Liviu Varciu a prins buchetul miresei si a anuntat ca isi cauta urgent nevasta

Dupa multe ore petrecute in studio, Adriana Rusu revine cu single-ul „Like it Low”. Pentru noua ei piesa, frumoasa moldoveanca a colaborat cu Obie, un artist nigerian.
liviu varciu
Cu un clip regizat de Codrin Roibu si produs de Neverland Place, muzica si textul piesei compuse de catre Vanotek, Sorin Seniuc (Havana), Anastasia Sandu si Obie s-au pliat perfect cu videoclipul de imagine ce pune accentul pe feminitate.

„Piesa „Like it Low” a stat ceva timp in calculator. Feedback-ul primit din partea celor care au ascultat-o m-a determinat sa imi iau o zi libera pentru filmare, am vrut sa o lansez cu tot cu videoclip si sunt tare multumita de rezultat”, spune Adriana Rusu despre noul ei single.

Prezenta in lumea muzicala inca din anii 2007, cand s-a remarcat prin hitul „Noi doi” alaturi de Tataee, Adriana Rusu este unica prin faptul ca momentele ei din concerte sunt formate din piese proprii, cover-uri renumite, dar si insertii de muzica populara, mult apreciate de publicul romanesc.
loading...
Obie, doctor de meserie, isi croieste usor, usor drum catre topurile muzicale prin colaborari alaturi de artisti consacrati precum Connect-R („Dragostit”), dar si cu artisti din noul val cum e Theo Rose („Go Loca”).

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro