Imaginile despre care va vorbi toata Romania. DELIA are burtica de gravida?!

Delia Matache are toate motivele sa fie fericita: a reusit sa revina in ultimii ani cu mega succes in industrie, dupa ce si la inceputurile carierei dadea lovitura cu N&D, cea care facea furori in anii 2000, este casatorita cu un barbat care o adora si lucreaza cot la cot cu ea, iar pe 16 septembrie vor aniversa 4 ani de cand au spus “Da!” in fata altarului. Nu in ultimul rand hiturile vin unul dupa altul, iar concertele parca nu se mai termina.
delia 4
Insa, desi sentimental, financiar si profesional Delia pare ca a bifat tot, ceea ce ii mai lipseste acum este aparitia unui copil. Cu toate ca s-a mai “implinit” in ultimii ani, asta nu o incurca deloc, iar estetic chiar o prinde bine.

Dar, daca judecam dupa ultimele fotografii realizate de paparazzi, parca-parca nu ne mai vine sa blamam micul-dejun mai copios al Deliei, ci sa ne intrebam daca nu cumva blondina va canta curand “1234/Vine barza dupa ce am rupt patul”! O alta fotografie postata pe contul ei de Instagram, ne face sa ne gandim la o sarcina!

Cu toate ca a tot negat vreo posibilitate de a fi insarcinata, pana si versurile celei mai recente melodii le-a dat de banuit fanilor, mai ales dupa ce Delia a aparut in videoclip alaturi de o fetita care-i semana leit, iar cele doua s-au inteles de minune in spatele camerelor de filmat.
loading...
In fotografii, Delia este agitata, probabil din cauza ca avea foarte multa treaba, cu parul nearanjat si imbracata nonconformist, cu cizmulite stil cowboy si o rochie lunga, semitransparenta, prin care iese in evidenta o burtica ce pare a fi foarte asemanatoare cu una avuta de obicei de o femeie insarcinata in 3-4 luni. Ramane insa de vazut daca se va confirma acest lucru, mai ales ca ar fi cel mai frumos dar pentru aniversarea de patru ani de casnicie. Apropiatii ei nu confirma, asta nu inseamna insa ca nu ar putea fi real ceea ce vedem cu ochiul liber.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro