Pare femeia perfecta, dar are un mare defect! ANTONIA a marturisit: ”Sunt… ”

Antonia este mama a doi copii, iubita lui Alex Velea si un artist complex. Mai mult decat atat este considerata si una dintre cele mai frumoase femei din showbizul autohton, insa a ramas la fel de modesta si de sincera.
antonia 3
„Ma flateaza aceasta titulatura, multumesc tuturor celor care imi spun acest lucru, apreciez, sunt recunoscatoare. Ma simt iubita, apreciata si sunt desigur, incantata ca ma plac“, a povestit cantareata.

Cu toate acestea ca orice om si Antonia recunoaste ca are defecte. „Sunt impulsiva, dar ma tratez”, ne-a mai spus ea. Cea mai mare implinire dincolo de latura profesionala, sunt cei doi copii pe care ii are: Maya (6 ani) din casatoroa cu Vincenzo Castellano si pe Dominic (1 an si 9 luni) din relatia cu Alex Velea. Cantareta a vrut sa divorteze de Vicenzo, cerand ca divortul sa fie din culpa comuna, dar Castellano a refuzat acest lucru.
loading...
Antonia a fost foarte afectata mai ales ca fiica ei Maya este crescuta de bunici in Italia si nu poate fi alaturi de ea. Pe de alta parte, bunicii Mayei, parintii lui Vicenzo, sustin ca de mica a fost crescuta acolo si ca nu poate veni in Romania pentru ca nu cunoaste limba. In luna aprilie a acestui an, de dragul fetitei sale, a depus la Tribunal o cerere prin care renunta la divort. Astfel, cei doi vor divorta la notar pe cale amiabila. Pana cand se va ajunge insa la un consens in ceea ce priveste micuta Maya, Antonia se ocupa de cresterea lui Dominic si se pregateste sa devina mama pentru a treia oara si asta pentru ca poarta in pantec rodul iubirii dintre ea si Alex, un baietel asteptat de toata lumea.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro