Primele reactii dupa ce ADELINA si SPEAK au aparut din nou oficial impreuna!

Desi Adelina se mutase de la Speak, iar cei doi nu pareau sa gaseasca prea curand o cale de impacare, dorintele fanilor s-au indeplinit si, astazi, cei doi au postat prima fotografie oficiala de dupa despartire.
adelina si speak
Asa cum era de asteptat, au aparut imediat si primele reactii din partea fanilor. „A vrut sa-si promoveze Speak noua melodie si vai s-au despartit. Nu cred ca Adelina l-ar ierta pentru infidelitate! Pacat ca au recurs la astfel de lucruri. Am crezut ca sunt diferiti fata de altii.

Nu valoreaza absolut nimic mesajele pe care le primesc de la noi.”, „Mai bine iti sta cu Liviu Virciu”, „Cat dureaza? Vedetele se despart repede…”, „Despartirea a fost doar o inselatorie, de dragul notorietatii?!”, „I-ati dat si sperante degeaba lui Varciu!”, au fost doar cateva dintre zecile de mesaje primite de Adelina si Speak.

Timp de doi ani au avut o relatie ce parea perfecta, ba chiar ajunsesera sa discute despre aparitia unui copil, iar cei doi traiau deja impreuna, ca un cuplu casatorit, insa ceva s-a intamplat, iar Adelina si Speak s-au certat. Desi, dupa ce bruneta si-a luat bagajele de la Speak, sansele de impacare pareau sa dispara tot mai rapid, iata ca, in cazul celor doi, dragostea a invins, in pofida zvonurilor care spun ca Speak ar fi inselat-o pe Adelina.

loading...

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro