Tatal Andrei, foarte sincer: „Ne mai si certam, asa e normal!”

Toata lumea stie ca tatal Andrei, Alexandru Mihai, este in spatele succesului artistei. Barbatul o insoteste in toate concertele de ani buni si se ocupa de agenda ei. Asa cum obisnuieste, tatal cantaretei a insotit-o si la Media Music Awards, ce a avut loc pe 15 septembrie, in Piata Mare din Sibiu.

Desi nu-i place sa stea in fata camerelor de filmat, marturisind ca asta e “treaba” Andrei, Alexandru Mihai a acceptat sa ne acorde un interviu in exclusivitate, in timp ce nu o scapa din ochi pe fiica lui.

El ne-a marturisit ca relatia lor nu e intotdeauna roz, au mai avut discutii contradictorii, insa totul se termina cu bine. Barbatul sustine ca desi petrece multe ore pe drumuri la concerte, iar agenda Andrei e incarcata, el nu e niciodata obosit si, mai mult, isi face timp sa stea si cu nepotii.
andra si catalin
“E normal sa fiu langa Andra. Asa am inceput si pana mai pot o sa tot fiu numai langa ea. Ca peste tot, nu exista relatie profesionala in care sa nu fie o contradictie sau poate si o cearta, dar lucrurile merg inainte bine. Niciodata n-am spus “sunt obosit” pentru ca fac cu placere si mi doresc sa fac. Si asta le-am spus si copiilor mei: daca faci ceva de placere si-ti doresti, nu esti obosit niciodata. Am timp si pentru nepoti, sigur. Iar sotia mea e acolo, langa bone, cand poate, mai ales atunci cand Andra e plecata sau are activitate. Sotia incearca sa suplineasca cat de cat lipsa Andrei acasa”, a declarat tatal Andrei
loading...
Cu zambetul pe buze, Alexandru Mihai si-a amintit una din nazbatiile pe care le-a facut Andra in copilarie. Pe langa asta insa, barbatul a recunoscut ca a fost un parinte sever. “Una din trasnai a fost cand am pus-o sa exerseze la orga si a dat drumul la “automat”, si ea dormea langa orga. Si eu credeam ca ea exerseaza. Ma gandeam… “ia uite, mai, cat canta fata asta”! Ma intrebati daca a avut vreo tentativa sa plece de acasa, sa fuga… pai cand ai un tata ca mine e cam greu sa fugi. Am fost sever, in felul meu, si se vede ca am avut succes in educatia copiilor, faptul ca sunt cum sunt si cine sunt”, ne-a mai spus tatal artistei.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro