Victor Slav, detalii de ultima ora despre Bianca Dragusanu.

Victor Slav a dezvaluit ca starea de sanatate a Biancai Dragusanu evolueaza spre bine, insa aceasta a avut unele dureri si inca nu-si poate alapta fetita.
victor-slav
Victor Slav a vorbit despre prima zi din viata lui si a Biancai Dragusanu ca parinti.

„Din punctul meu de vedere, un om sanatos la cap isi vede de drumul lui si face ceea ce crede el ca e bine. Nu poti sa-ti dai seama de anumite lucruri decat daca esti in interior. Si sunt mai multi factori de care trebuie sa tii cont.

Medicii m-au avertizat ca s-ar putea sa lesin. Eram sigur ca nu o sa lesin. In 10-15 minute a fost Sofia scoasa. A durat cu totul cam 45 de minute. M-am uitat, dar ea ma strangea de mana. Ma mai uitam la ea, ma uitam la ce se intampla acolo. Era speriata, dar mai mult era curioasa daca a iesit.
loading...
Ieri a incercat sa alapteze, azi a incercat. Are cantitatea necesara, caci mananca putin, dar nu porneste lactatia. Daca nu o sa porneasca, maine o s-o treaca pe lapte praf. Asta va fi cea mai buna varianta. Am stat de vorba cu doamna doctor si mi-a explicat ca sunt niste formule de lapte foarte apropiate de laptele matern.

Bianca imi tot spune ca vrea sa manance tot felul de nebunii, pe care nu are voie sa le manance. S-a dat jos din pat, apoi a simtit durerile si a fost nevoie sa-i bage anestezie… bine, calmante. Problema e atunci cand ii dispare efectul calmantelor”, a declarat Victor Slav la Antena 1.

sursa: RTV.NET

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro