AMNA, pusa la grea incercare de ANDRA

In editia de sambata aceasta a emisiunii „Te Cunosc de Undeva”, AMNA a fost pusa la grea incercare de personajul pe care l-a avut de interpretat „De departe, interpretarea ANDREi a fost cea mai dificila provocare de pana acum la „Te Cunosc de Undeva”.

A fost greu pentru ca ne cunoastem personal iar ANDRA este unul dintre cei mai talentati si iubiti artisti din Romania, iar publicul si juratii ii stiu gesturile, timbrul vocal.

Pentru personajele anterioare, Sia, Amy Winehouse, Tina Turner, James Brown, am petrecut ore intregi pe mana echipei de la machiaj, pentru personajul ANDRA am petrecut ore de documentare pentru a incerca sa redau cat mai fidel fiecare gest si expresie. La un moment dat, imi venea sa o sun sa o intreb „Andra, draga mea, cum fac sa fiu tu? :))).

Eu o iubesc tare mult pe Andra si a fost foarte emotionant pentru mine, sa ii cant piesa pentru ca e o persoana la care tin tare mult. In plus, avem foarte multe lucrui in comun: fostele ei dansatoare, care au dansat pentru ea 7-8 ani, danseaza la mine de aproape 2 ani, scoatem piese din acelasi studio si cel mai important ne leaga muzica:)” a declarat Amna.

loading...
Prestatia AMNEI, interpretand personajul Andra o puteti urmari sambata in cadrul emisiunii „Te Cunosc de Undeva”.

FOTO: Gabriela Arsenie

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro