Cum ar putea arata fetita ANDREEI BALAN si a lui GEORGE BURCEA!

Momentul mult asteptat a sosit! Andreea Balan si iubitul ei au facut cunostinta cu micuta lor, Ella. Cei doi sunt foarte emotionati, dar si fericiti in acelasi timp, deoarece traiesc momente unice din viata lor.
andreea balan
Noi am fost curiosi cum ar putea arata fetita celor doi artisti si am aflat, folosind o aplicatie care utilizeaza tehnologie avansata de detectare a fetei pentru a anticipa cum va arata bebelusul.

Ella sa fie binecuvantata ,iar drumul ei in viata sa fie o aventura binecuvantata!Intampinam venirea noului nascut in lume cu mare bucurie!!! Sanatate va doresc si multa fericire!!!

Sa te ajute bunul Dumnezeu sa treci cu bine sa ai mult curaj Ella sa vina sanatoasa pe lume si in foarte putin timp iti vei tine ingerasul in brate, care va va aduce multa fericire si iubire in suflete si veti fi cea mai frumoasa familie si tu Andreea vei cea mai frumoasa mamica ,ma bucur enorm pentru ca in sfarsit azi ti se va indeplini dorinta si Dumnezeu te-ea binecuvantat sai fi mamica micutei Ella ,inca o data mult curaj si totul o sa fie bine cand o sa iti vezi fetita ,va pup cu drag, sunt cateva dintre mesajele scrise de fani.
loading...

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro