Este insarcinata in patru luni!

Spera de mai mult timp sa ramana insarcinata, iar acum i s-a indeplinit visul. Este gravida in patru luni si vrea sa afle daca are baiat sau fata.

Pentru Sexy Braileanca, pe numele sau adevarat Florina Mihaila, cariera de actrita in filmele pentru adulti a luat sfarsit mai repede decat s-ar fi asteptat. Chiar daca spera ca o sa se imbogateasca din aparitiile sale erotice, iata ca pe Sexy Braileanca nu a mai tinut-o prea mult meseria de actrita pentru adulti, iar imediat dupa primele sale productii, tanara a fost nevoita sa dea uitarii o astfel de cariera.

La cativa ani de la lansare, Sexy Braileanca pare sa fie de nerecunoscut. Tanara de aproape 30 de ani se pregateste de nunta, deoarece s-a logodit la sfarsitul lunii iunie a acestui an, iar acum s-a aflat si vestea bomba: este insarcinata in patru luni!
loading...
„Am avut probleme la inceputul sarcinii. In luna a doua ma simteam foarte slabita, fara vlaga si aveam stari de somnolenta. Imi venea sa dorm continuu. Am ajuns la urgente de cateva ori cu hemoragie. Am avut un hematom care mi-a facut probleme serioase. acum a disparut. Aveam diagnostic iminenta de avort, iar asta m-a daramat. Am suferit enorm si am plans zi si noapte. Am urmat tratament ca sa pot pastra sarcina si se pare ca a dat roade si rugile mi-au fost ascultate. Ultimul ecograf mi-a demonstrat ca totul decurge foarte bine. Acum nu imi mai este rau deloc. Nu am greturi si nici pofte. Mananc foarte mult si orice. Abia astept urmatoarea ecografie, peste doua saptamani, care imi va spune sexul bebelusului. Eu imi doresc mult sa fie baiat. Deocamdata nu mai dansez, pentru ca nu am voie sa fac efort. Ma voi retrage pana cand copilul meu va mai creste”, a declarat Florina.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro