Mesajul ANDREEI ESCA pentru ANTONIA i-a uimit pe fani!

Andreea Esca pare ca a gasit secretul unei vieti implinite. Vedeta are o cariera de succes si o familie frumoasa, reusind sa imbine cele doua domenii din viata ei. De peste 15 ani, aceasta traieste o frumoasa poveste de dragoste cu Alexandre Eram, cel care ii este si sot si au impreuna doi copii, Alexia si Aris.
Andreea Esca
Formeaza unul dintre cele mai solide si frumoase cupluri din showbiz, iar faptul ca ea este romanca si el francez nu a fost niciodata un impediment. Poate chiar din contra. Andreea Esca (43 ani) si sotul ei, Alexandre Eram se cunosc de 18 ani si sunt casatoriti de mai bine de 15 ani.

Prezentatoarea Stirilor Pro TV si omul de afaceri francez au impreuna doi copii, pe Alexia si pe Aris. Cei doi traiesc in Romania, unde Alexandre s-a stabilit in urma cu aproape 25 de ani.

A photo posted by Andreea Ioana (@andreeaesca) on


Andreea se bucura si aprecierea publicului, asa ca nu este de mirare ca, atunci cand a postat pe contul ei de Instagram o fotografie in care apare tinand in mana un flyer cu Justin Bieber, alaturi de mesajul adresat Antoniei „Imi pare rau ca mi-am pierdut mintile”, admiratorii au inrosit butonul de like. Raspunsul Antoniei a venit rapid: „Mie nu-mi pare rau!”.

loading...

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro