Mihaela Radulescu, ingenunchiata de durere.

Sora primul lui sot al Mihaelei Radulescu, Anca, dar si prietena ei apropiata de foarte multi ani a primit o veste ingrozitoare.
mihaela radulescu
Una dintre cele mai bune prietene ale ei a fost diagnosticata de curand cu o forma foarte agresiva de cancer la san. „Am inima franta. Mi-am pierdut linistea, pacea si somnul. Iar gandurile mele se rotesc ametitor, incercand sa gaseasca o iesire din impas. Pentru ca o boala necrutatoare a lovit iar, inca o data pe cineva foarte aproape de mine, inca o data exact in inima mea.

Prietena mea cea mai buna, sufletul meu si a atator proiecte pe care le-am dus pana la capat impreuna, omul de langa mine din toate campaniile Asociatiei Ioana si Copiii Ingeri dar si in cele duse pana la capat in nume propriu, Radita Popescu, la doar 44 de ani a primit un diagnostic cumplit: cancer de san”, a anuntat Anca Radulescu.
loading...
„Radita, cea care a ajutat atat de multi oameni, atat de multi copii, infiind chiar o fetita de numai 3 luni, pe cea despre care v-am scris deja, Ioana, abandonata la nastere in maternitatea Spitalului Judetean din Piatra Neamt, are nevoie de noi toti. Orice suma este binevenita, orice gest, oricat vi s-ar parea de neinsemnat, este vital pentru Radi, oameni buni!”, a mai scris cumnata Mihaelei Radulescu.

Anca Radulescu lucreaza in ProTV si se ocupa de machiajul Mihaelei. Fosta ei cumnata a trecut in 2015 printr-o experienta asemanatoare, dar tumoarea cerebrala pe care o avea era, din fericire, benigna.

sursa: RTV.NET

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro