Pepe a dat lovitura cu ”Tortura”. Scenele interzise cu Roxana Vancea ii aduc bani frumosi!

Pepe a dat lovitura cu ”Tortura”. Artistul are week-endurile pline cu concerte, iar publicul ii cere peste tot sa cante ”piesa interzisa”.
pepe
Cel mai recent videoclip al lui Pepe, „Tortura” a starnit un val de controverse din cauza scenelor sexy, a caror protagonista este nimeni alta decat Roxana Vancea. Piesa a fost pentru cateva zile interzisa pe youtube din cauza scenelor considerate imorale, in care fosta asistenta tv si cea mai buna prietena a ei, Iulia au intrat goale sub dus si au dus pasiunea la cote extreme. Fara indoiala insa, Pepe a dat lovitura cu ”Tortura”.

De la lansarea clipului, artistul are week-end-urile pline cu concerte, iar publicul ii cere peste tot sa cante ”piesa interzisa”, a carui refren este deja cunoscut in locatiile in care Pepe are spectacol.

”Da, peste tot pe unde cant, mi se cere piesa interzisa inca de la inceput”, a recunoscut artistul.

Roxana Vancea, protagonista fierbinte a videoclipului, a dat amanunte picante din timpul filmarilor.

loading...
„A fost dragut. Am filmat de dimineata de la ora 9 pana la 1 noaptea. Cadrele cu noi la dus le-am filmat separat, dar cred ca era si el prin spatele camerelor, pe acolo. Nu stiu acum. Oricum erau foarte multi baieti, se stransesera acolo in vestiar si se uitau”, a declarat Roxana Vancea pentru Libertatea.

Aceasta a completat ca nu s-a simtit deloc inhibata de camerele de filmat, ba mai mult, faptul ca videoclipul a avut loc chiar in sala de antrenamente pe care o frecventeaza zilnic a facut-o sa se simta ca acasa.

”Sunt invatata cu camerele si nu aveam cum sa am emotii cu Iulia, cu Pepe, care sunt prietenii mei si nu am cum sa am emotii in prezenta lor. Plus ca am filmat la mine la sala unde eram direct in peisajul meu acolo. Scena din dus a durat cel mai putin. Aia ne-a iesit din prima. Deci acolo am fost perfecta, in rest am tras mai multe cadre”, a mai completat fosta asistenta TV.

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro