SIMONA GHERGHE se pregateste sa devina mamica?

Indragita prezentatoare a emisiunii „Acces direct“ se pare ca le va pregati o surpriza cat de curand fanilor, asta deoarece ar putea confirma oricand vestea potrivit careia va deveni mama.
simona gherghe
UPDATE: Simona Gherghe a dorit sa elucideze „misterul“ sarcinii. Astfel, in urma cu putin timp, ea a povestit ca nu este insarcinata, desi isi doreste sa devina mamica.

Imi doresc, fireste, nu am ascuns niciodata asta, pe de alta parte e mai complicat sa-ti programezi asta ca o vizita la stomatolog. Deocamdata nu e cazul, insa orice femeie care-si doreste sa devina mama nu s-ar da inapoi de la nimic. Fertilizarea in vitro se face de foarte multi ani. Stiu foarte multe femei care au facut rate la banca pentru a apela la aceasta tehnica“, a marturisit Simona Gherghe, in aceasta dimineata, in cadrul unei emisiuni TV.
loading...
Recent, Simona Gherghe alaturi de iubitul ei, Razvan, au mers la o clinica privata din nordul Capitalei. Acolo, cei doi au incercat sa se ascunda, pentru a nu iesi prea tare in evidenta. Insa, in momentul in care au iesit din cabinetul medicului, dupa aproape o ora, nu si-au mai putut stapani emotiile si s-au dat de gol. Asta deoarece imediat ce au terminat consultul la unitatea medicala specializata chiar in ecografii de sarcina, cei doi s-au sarutat pasional.

Vizibil emotionati, cel mai probabil pentru ca abia aflasera ca vor deveni parinti, cei doi au plecat apoi fiecare in masina personala, insa nu inainte de a mai impartasi cateva gesturi tandre, potrivit wowbiz.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro