Andreea Banica gravida in 9 luni. Va naste in curand, dar cat de bine arata!

Daca unii dintre fani s-au intrebat cum arata Andreea Banica gravida in 9 luni, acum au vazut din plin. Cantareata a publicat pe o retea de socializare o fotografie in care pe strada ei, cu mana pe burtica deja mare, visand la momentul in care isi va strange fiul in brate.
andreea banica aaaaaaa
”In scurt timp il voi tine in brate. Insarcinata in 38 de saptamani. Baietel”, a scris Andreea Banica, alaturi de fotografia de mai jos, n care se vede cu ochiul liber cat de bine arata viitoarea mamica, ce pare sa nu fi luat prea multe kilograme in plus in perioada sarcinii. Astfel ca internautii cu vazut cum arata Andreea Banica gravida in 9 luni.

Andreea Banica a cantat, recent, in fata a mii de oameni, pe scena din Focsani, la ultimul concert inainte de nastere. Interpreta s-a aflat intr-o forma de zile mari pe scena din Focsani, insa ploaia i-a dat de cap, motiv pentru care a avut nevoie de ajutor. „Cand ai un public asa minunat ca la Focsani, uiti si de ploaie si de frig. Noroc cu o doamna din public care mi-a dat umbrela ca sa am grija de bebe!”, a scrs artista pe contul de socializare.
loading...

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro