Cristina Spatar si Speak, cel mai nou cuplu monden?! Explicatiile le-a dat chiar cantareata!

Cristina Spatar se lupta sa treaca peste divort concentrandu-se pe cariera si cresterea copiilor. Asa a dat de…Speak. Ce s-a intamplat intre ei, a povestit chiar cantareata!
cristina spatar
„Nu a fost usor. Cand mi-a cerut divortul mi-am pierdut echilibrul. Am hotarat sa imi aleg… m-am rugat la Dumnezeu sa imi arate calea. Acum ma focusez pe cariera si pe afaceri. Eu il respect si o sa il respect toata viata mea. Acum am o precupare, sunt copiii, ma straduiesc sa fac foarte bine si in muzica. Fac lucruri frumoase pentru mine ca sa depasesc. O sa mai dureze. Foarte rar ne intalnim la cafea dimineata. Care vine primul face cafeaua pentru celalalt. Acum suntem ca fratii Petreus. Ne vedem rar, vorbim despre copii”, a povestit Cristina Spatar.

Cristina Spatar a povestit cum a inceput totul intre ea si Speak, pornind de la o simpla piesa. Prezentatoarea emisiunii a intrebat-o despre relatia cu Speak, avand in vedere ca si el a trecut printr-o despartire recent. „Lucram la studio la Smiley si a venit si Speak. Piesa se numeste „Zambesc”, este facuta de Smiley, in colaborare cu Speak si la ea a lucrat si Alex Velea”, a explicat Cristina Spatar.
loading...

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro