Loredana Groza a povestit clipele grele prin care a trecut in copilarie!

Loredana Groza a facut dezvaluiri la care nimeni nu se astepta. Au fost momente in adolescenta blondinei in care abia ii ajungeau banii de mancare. Acum, Loredana Groza este una dintre cele mai bine platite artiste de la noi, iar onorariul pentru un singur concert se poate ridica si la 15.000 de euro.
loredana
”La repetitiile pentru concursul «Steaua fara nume» (n.r. avea doar 14 ani pe atunci), erau zile in care nu aveam decat un leu si imi planificam sa mananc patru chifle. Peste drum de hotel era un fel de minibrutarie, unde faceau niste chifle foarte bune. Si am zis: o sa imi iau una dimineata, imi mai iau una la pranz si imi pastrez doua pentru seara. Costa 25 de bani o chifla. Nu mi se parea ca n-am ce-mi trebuie, fiindca nu aveam termen de comparatie.

Nu existau copii care sa vina cu Mercedesul la scoala. Cati bani imi dadusera ai mei, atatia aveam, nu mi se parea nimic anormal,” marturiseste Loredana in cartea publicata de editura “Curtea Veche” si care costa 35 de lei bucata. Vedeta nu a omis nici povestile despre intalnirea care i-a schimbat destinul, cea cu regretatul compozitor Adrian Enescu (n.r. decedat in august 2016). ”Mi-a cerut sa dau o proba. Nu mi s-a facut frica, eram doar putin agitata. Mi-a pus un cantec, sa il ascult de 2–3 ori, mi-a asezat in fata textul si apoi a zis: Hai, inregistreaza! Cantecul era O inima de 16 ani». Un cantec foarte dificil! Dupa ce am tras prima dubla, m-a oprit, a reascultat si a zis: Esti geniala. M-am inmuiat, toata adrenalina s-a domolit si m-am relaxat. L-am auzit cum imi spune: Uite, stii ce? Vreau sa fac un album cu tine!, povesteste vedeta in cartea ei. Si asa a luat nastere albumul “Buna seara, iubito”, cel mai bine vandut album din muzica romaneasca (peste 1,5 milioane de copii), inregistrat in 1987.
loading...
Originara din Onesti, solista se trage dintr-o familie modesta, cu frica de Dumnezeu. Tatal, Vasile Groza, este scriitor de carti pentru copii, iar mama, Leonida Groza, a fost invatatoare in oras. „Dupa Steaua fara nume, ne-a venit randul sa ne luam televizor color. Pana atunci, ne uitaseram la concursurile cu ea la unul alb-negru. Pe vremea aceea, te inscriai pe o lista la magazin si asteptai sa soseasca de la Chisinau televizoarele color”, a marturisit Loredana Groza in cartea sa.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro