Mario Morreti feat. Sonny Flame – Criminal (videoclip)

La cateva saptamani de la lansarea single-ului semnat de Mario Morreti si partenerul sau de distractie, Sonny Flame, acestia revin cu un videoclip despre care spun ca descrie cel mai bine spiritul piesei.
sonny flame
„Criminal” este piesa pe care s-au intalnit talentele celor doi si s-au combinat cu doze potrivite de raggae si dance iar single-ul rezultat va fi cu siguranta apreciat pentru vibe-ul si energia pe care o transmite. Interpretata in spaniola si engleza, piesa reuneste din savoare celor doua culturi, pentru Mario fiind o premiera sa cante in spaniola.

Colaborarea cu Sonny, renumit pentru ritmurile sale reggae si dance dar si hit-urilor precum „Jump Up” si „Babylon”, a fost o alegere inspirata pentru aceasta declaratie de distractie!
loading...
Despre aceasta lansare Mario Morreti declara: Acest track ma reprezinta foarte mult, l-am conceput in urma cu 3 ani si este pentru prima data in cariera cand interpretez in limba spaniola! Colegii, prietenii si oamenilor carora le-am piesa, mi-au spus acelasi lucru, ca este o piesa diferita de ceea ce se aude acum, asa am simtit si eu! In 2016 , am decis ca acest track sa fie single oficial, asa ca impreuna cu colegul meu Boier Bibescu, unul dintre producatorii mei preferati, am facut update-ul acestei piese! Ma bucur mult de aceasta colaborare, din punctul meu de vedere Sonny este unul dintre artistii care chiar canta absolut natural!

„Este a doua piesa la care colaborez cu Mario, initial am dorit sa compunem refrenul si bridge-ul pentru altcineva; dupa cateva incercari nereusite, am decis de comun acord, atat noi cat si Boierul, ca este mai buna varianta cu ghid. Noua ne place foarte mult si speram ca lumea sa se simta bine atunci cand o asculta.” sunt cuvintele lui Sonny Flame.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro