ANDRA a facut anuntul in urma cu putin timp! Ce cadou i-a adus Mos Craciun

Andra este una dintre cantaretele preferate de public, este apreciata atat pentru cariera sa profesionala, cat si pentru familia pe care o are. Vedeta este foarte fericita si se bucura din plin de sotul ei, Catalin Maruta, dar si de cei doi copii pe care ii au impreuna.
andra-5
Cantareata a postat recent un mesaj pe pagina sa de Facebook, in care le impartaseste fanilor ca Mos Craciun a venit mai devreme, dar si ce cadou a primit.

‘’Anul asta Craciunul vine mai devreme. Mie Mosul mi-a adus exact ce imi doream. Noul parfum Lady Million Prive de la Paco Rabbane este cel mai frumos cadou pe care il puteam primi. ’’, a scris vedeta pe pagina sa de Facebook.
loading...
Fanii au reactionat imediat la postare si i-au trimis foarte multe mesaje frumoase, printre care:’’Ai cea mai frumoasa familie ,Andra. Sa te bucuri de ea. P.S Avem si noi o micuta de 4 luni ,pe nume tot Andra, care iti adora melodiile/ Buna dimineata, draga mea si eu stiu de ce mosul ti-a facut un cadou atat de frumos pentru ca meriti si esti cea mai buna persoana‘’.

sursA: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro