Bianca Dragusanu pregateste timp de jumatate de an botezul Sofiei!

Bianca Dragusanu este de departe cea mai perfectionista mamica din cate exista in Romania. Pe cand fetita sa nici nu se nascuse, vedeta tv stabilise data botezului celei mici. Asa s-a intamplat si cu camera micutei si cu hainutele ei, toate cele trebuincioase fiind achizitionate din vreme, in tihna si alese cu multa atentie.
Bianca Dragusanu
Crestinarea micutei Nataliei Sofia urmeaza sa aiba loc in luna mai 2017, insa pregatirile pentru eveniment au fost deja demarate. Un lucru neobisnuit pentru orice mamica, nu insa si pentru perfectionista Bianca Dragusanu.

Chiar daca pana atunci mai sunt 6 luni si timp berechet pentru stabilirea detaliilor si organizarea petrecerii, Bianca Dragusanu a inceput sa caute restaurant, aranjamente florale si decoratiuni pentru prima mare petrecere din viata fetitei sale.

“O sa fac botezul in luna mai si am timp sa imi revin pana atunci. La botez, Sofia va avea 8 luni, dar eu zic ca e perfect. Pana atunci incepe sa inteleaga ce se intampla si nu o sa planga. Mi-am dorit mult sa aiba poze frumoase la botez si din acest motiv am ales aceasta data. Ma pregatesc de acum, ma uit la firme de evenimente, la aranjamente florale. Da, stiu, mai sunt 6 luni, dar prefer sa ma pregatesc din timp. Avem si nasi, sunt aceeasi pe care i-am avut la nunta, parintii vor fi prezenti si nu o sa avem foarte multi invitati”, ne-a declarat Bianca Dragusanu.

loading...
Bianca a inaintat cu pregatirile ei, a ales restaurantul si a stabilit cateva detalii importante. Botezul va avea loc pe 14 sau 21 mai in prezenta nasilor, parintilor si prietenilor apropiati.

Petrecerea propriu zisa se va tine la un restaurant de pe malul lacului Herastrau, iar culoarea predominanta in care va fi imbracata sala de eveniment va fi bleumarin cu accente de baby pink.

Lista invitatilor cuprinde 60-70 de persoane, la care se adauga rudele, bunicii paterni si materni si nasii, Monica si Cristi Glodeanu.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro