BIANCA DRAGUSANU, prima declaratie dupa ce ajuns cu Sofia la spital!

Bianca Dragusanu este foarte fericita ca a devenit mamica si acum abia asteapta botezul micutei, care va avea loc peste sase luni. Dar pana atunci vedeta se mai confrunta cu diverse probleme cu micuta ei, dar le face fata cu brio.
Bianca Dragusanu
Marti seara vedeta a ajuns de urgenta la spital cu Sofia, insa nu se stia exact ce a patit Sofia. In urma uc putin timp, Bianca a clarificat lucrurile in cee ace privesc problemele de sanatate ale micutei si a spus ca totul este bine si ca a fost un control de rutina.

„Nimic, a fost un control de rutina. Nu are nimic copilul”, a spus Bianca Dragusanu. Sofia a primit un si un tratament pentru durerile de burta.

Bianca a inceput sa caute restaurant, aranjamente florale si decoratiuni pentru prima mare petrecere din viata fetitei sale, Natalia Sofia.

loading...
“O sa fac botezul in luna mai si am timp sa imi revin pana atunci. La botez, Sofia va avea 8 luni, dar eu zic ca e perfect. Pana atunci incepe sa inteleaga ce se intampla si nu o sa planga. Mi-am dorit mult sa aiba poze frumoase la botez si din acest motiv am ales aceasta data. Ma pregatesc de acum, ma uit la firme de evenimente, la aranjamente florale. Da, stiu, mai sunt 6 luni, dar prefer sa ma pregatesc din timp. Avem si nasi, sunt aceeasi pe care i-am avut la nunta, parintii vor fi prezenti si nu o sa avem foarte multi invitati”, a spus Bianca Dragusanu.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro