Delia a spus adevarul gol-golut despre casnicia ei

Delia este considerata una dintre cele mai bune voci de la noi, insa sa fii mereu in top nu e deloc simplu. Trebuie intotdeauna sa vii cu ceva nou, e nevoie de munca multa si de perseverenta. Pentru Delia locul in care se simte cel mai bine este pe scena alaturi de fanii ei.
delia 4
Cu toate ca munceste foarte mult reuseste sa isi faca timp si pentru viata personala si sa plece in vacante alaturi de sotul ei Razvan Munteanu. Cea mai mare realizare din 2016 pentru Delia a fost concertul grandios pe care l-a sustinut la TNB luna aceasta. Despre ce a insemnat pentru ea acest show, dar si multe alte lucruri aflati intr-un interviu in exclusivitate pe care Delia l-a acordat revistei Spy.

Cine te-a incurajat sa mergi pe acest drum?
Parintii mei m-au sustinut si indrumat de mica.

Cum este Razvan ca si sot? Cum te rasfata?
Cred ca suntem un cuplu normal, chiar daca vietile noastre profesionale sunt in zona de showbiz. Ne iubim, ne respectam si ne sustinem unul pe celalat. Nu mi-as putea dori ceva mai mult. Rasfat poate sa fie un mic dejun pregatit de el sau o mini evadare din tara cateva zile.

loading...
Cand eram copil, sarbatorile erau mai mult despre a primi cadouri de la Mos Craciun De sarbatori gatesti sarmale, caltabos? Simti vreo diferenta intre cum erau sarbatorile inainte si cum sunt acum?

Nu gatesc de sarbatori. Cand eram copil, sarbatorile erau mai mult despre a primi cadouri de la Mos Craciun. Acum e mai mult despre a darui cadouri, deci am devenit un fel de Mos Craciun.

A fost concertul de la TNB, cea mai frumoasa experienta a ta din 2016?
Cu siguranta, da! Un basm minunat, pe care vreau sa il rescriu in 2017!

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro