E deja stabilit! Andreea Balan face nunta la anul, dar vrea sa n-o vada nimeni mireasa!

Andreea Balan si-a facut planuri serioase de viitor dar vrea sa fie cat se poate de discreta! Vedeta se gandeste sa se marite la anul, dupa botezul baietelului ei, dar in nici un caz nu va face nunta in Romania, pentru vrea sa n-o vada nimeni cat este de emotionata!
andreea balan
Andreea Balan se simte extrem de implinita atat din punct de vedere profesional cat si personal, pentru ca pana acum i s-au implinit toate dorintele. Cantareata a povestit intr-o emisiune TV ca acum doi ani si-a asternut dorintele pe hartie, si toate i s-au indeplinit. Acum va face o noua lista, si casatoria cu actorul George Burcea este una dintre ele.

„Eu nu fac o nunta, pentru ca nu vreau spectacol! Eu nu vreau spectacol, sa fie aici in Romania si sa vina toata presa si sa ma deranjeze in timp ce eu traiesc niste emotii intense. O sa caut o vacanta undeva, candva si va fi o chestie privata, nu vreau sa fac spectacol din toata chestia asta! Va exista botezul in primavara. Mi-am dorit sa fie cald si de aceea nu l-am facut acum. Si astepta sa se faca cald. Cred ca dupa Paste o sa facem si botezul!”, a spus Andreea Balan. Cantareata este emotionata, pentru ca urmeaza primul Craciun in trei

„De aceea sunt fericita, pentru ca daca ani si ani de zile nu am reusit sa sarbatoresc acasa, pentru ca am fost plecata, la concerte, chiar de mica pana in prezent, anul acesta voi fi acasa impreuna cu familia mea, cu iubitul meu, cu fetita mea Ella, cu doi caini pufosi si grasi si normal ca sunt foarte implinita si pot spune ca este cel mai frumos Craciun din viata mea de pana acum.”
loading...
Cantareata a facut deja ”repetitia” pentru Craciun, alaturi de toti cei dragi, sub brad, si a postat imaginea pe reteaua de socializare.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro