ROCSANA MARCU a aflat ca va fi inlocuita la ”Star Matinal”

Rocsana Marcu nu va mai prezenta emisiunea ”Star Matinal”. Vedeta a primit astazi vestea si a postat un mesaj pe o retea de socializare.

Rocsana Marcu a fost inlocuita la ”Star Matinal”, emisiune care va fi prezentata de Natalia Mateut. Se pare ca Rocsana Marcu va fi implicata in alte proiecte.

„Sunt momente in viata cand trebuie sa luam niste decizii radicale pentru a trece la un alt nivel chiar daca este vorba despre despartirea de un proiect pe care l-ai crescut si l-ai adus pe primele locuri in ceea ce priveste audientele. Nu fac acest pas din orgoliu, din neputinta sau mandrie, ci pur si simplu pentru ca acest lucru nu se mai potriveste cu viata mea. Am demonstrat in 20 de ani de televiziune ca am fost constanta si dedicata la maximum in orice proiect am fost implicata si promit ca la fel va fi si legat de noul format tv din care voi face parte. Copilasul Star Matinal care abia a implinit 3 anisori o sa fie lasat cu siguranta pe maini bune,pentru ca am incredere intr-o echipa extraordinara ce se afla in spatele camerelor de filmat.Va doresc sarbatori fericite si dimineti la fel de vesele ca si pana acum! Noi ne vom revedea in fiecare seara intr-un nou proiect!”, a scris Rocsana Marcu.
loading...

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro