ADRIAN SINA, a luat cu asalt partiile din Austria

Adrian Sina, cel mai prolific producator muzical al anului 2016, cu peste 250 de milioane de vizualizari pe youtube pentru productiile lansate sub cupola studioului AKCENT MUSIC si piese de top 10 pe toate radiourile romanesti, a luat cu asalt statiuniile de sky din Austria, intr-o binemeritata vacanta.
akcent
Insotit de sotia sa, Anca Serea si cei 4 copii, Adrian SIna, un impatimit al sportului, si in special al sky-ului, a plecat intr-un adevarat tur de forta prin mai multe statiuni din Austria, dupa ce la finalul anului trecut, in vacanta de Craciun, a incercat si zapada din tara, de la Predeal „Vacanta din ianuarie a devenit o adevarata traditie pentru noi, pentru ca este perioada din an, in care nu sunt concerte iar copii sunt in vacanta.

Copii sunt destul de mari acum, incat sa aprecieze frumusetea peisajelor, muzeele sau experientele culinare; in plus, sunt pasionati de sporturile de iarna iar noua ne plac vacantele active in care imbinam momentele de relaxare cu cele de activitate: vizitam muzee, parcuri de distractie, magazine de muzica, orase noi, mergem pe partie.

Noah, este la primele lectii de sky si e o bucurie sa il vezi cum se straduieste sa se tina in bete. In plus, e si foarte haios! Dupa o astfel de vacanta de doua saptamani, ne incarcam bateriile pentru intregul an” a declarat Adrian. Anul Nou, Adrian l-a petrecut in Dubai, unde a sustinut un concert intr-unul dintre cele mai exclusivite resorturi, fiind invitatul special al armatorilor sauditi.

loading...
Anul 2017 se anunta foarte incarcat pentru Adrian. Impreuna cu trupa sa, Adrian da startul evenimentelor muzicale din Bucuresti, printr-un super show pe care il va sustine pa data de 21 ianuarie la Beraria H. Adrian Sina alaturi de colegii sai, dar si impreuna cu cei 7 invitati surpriza, vor canta o colectie de top, cu cele mai reprezentative piese AKCENT, intr-un show formidabil de peste 90 de minute.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro