Andreea Marin despre detox

Intr-o perioada in care nu mai reusea sa slabeasca si era chinuita de oboseala si insomnii, Andreea Marin, una dintre cele mai indragite vedete din Romania, a apelat la detox. Nu inainte de a citi, a se informa si a intelege ca este necesara o resetare a organismului.

Cand ai auzit prima oara de detoxifiere?

Cu cativa ani in urma, cand ajunsesem intr-un moment foarte dificil, de dezechilibru din punct de vedere al sanatatii, de asemenea, nu mai exista o balanta corecta in ceea ce ma priveste intre minte, trup si suflet. Faceam sport cu rigurozitate si nu slabeam deloc, mancam cat puteam de restrictiv, dar fara sa ma ajute prea mult, aveam insomnii si o oboseala cronica, complicatii ce tineau de aspecte hormonale, dermatologice, psihologice. Simteam ca e nevoie de mai mult decat ceea ce faceam, am citit, m-am informat si am inteles ca e necesara o resetare a sistemului, pe care orice om il reprezinta. Detoxifierea a reusit sa ma regleze sub toate aspectele, ceea ce nu am reusit prin alte demersuri, incercate separat pentru fiecare problema in parte.

Ai urmat cure de detox in tara sau in strainatate? Daca da, te rog spune-ne unde anume ai testat aceste proceduri si in ce au constat ele. Si cat costa o asemenea cura.

Prima experienta a fost la Bodrum, urmatoarele tot acolo; m-am imprietenit cu marketing managerul acelor locatii in care se facea detoxifierea si norocul meu a fost ca el intre timp s-a casatorit cu o romanca, medic nutritionist, s-a mutat la Brasov si au infiintat impreuna centrul destinat detoxifierii Atasagon, in care serviciile sunt identice cu cele din strainatate, doar ca la preturi mult mai convenabile.

loading...
Sa va dau un exemplu: chiar weekendul trecut am fost trei zile, impreuna cu o mana de prieteni, la Brasov si prietena mea, care a ales sa faca multe proceduri peste cele deja incluse in pachet, a platit in total mai putin de 250 de euro. Ganditi-va ca in strainatate doar un masaj poate ajunge la 100 de euro la un hotel de cinci stele, fara sa ne mai gandim la bilete de avion, cazare si alte implicatii pentru o deplasare peste hotare.

Eu am facut o alta treaba buna: am mers doua weekenduri la rand la Brasov, iar puntea dintre ele a fost constituita de cinci zile in care am ascultat sfatul nutritionistului, dar acasa, pentru ca nu imi permiteam sa stau 9-10 zile la Brasov, sa lipsesc de la birou, din viata fiicei mele. In felul acesta, am reusit un compromis care a adus rezultate foarte bune si vizibile pentru sanatatea si silueta mea.

Cum te-ai simtit? Ce anume ti-a placut? Ce nu ti-a placut? Te-a ajutat sau nu?

Nu am decat concluzii pozitive: analizele inainte de detox aveau ceva probleme, dupa, acestea nu mai exista. Am slabit, mi-am resetat corpul, mi-am recapatat energia pozitiva si tonusul, dorm bine, tenul arata mult mai curat si intinerit, starea buna si psihicul imi confirma de fiecare data ca e bine ca, macar la sase luni, sa fac acest proces.

In ce situatii apelezi la detox? Cat de des faci asemenea cure?

Am facut si o data pe an, din lipsa de timp, acum imi impun sa fac o data la sase luni, profitand de existenta centrului din Romania.

Continuarea aici!

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro