Credeai ca o bomba sexy ca Loredana Chivu nu citeste?! Te inseli!

Fanii o vad dansand sexy in cluburi, imbracata in tinute sexy, insa nu stiu care sunt hobby-urile ei. Loredana Chivu adora sa citeasca si sa vada filme.

Desi nu sta foarte bine la capitolul timp pentru ca e mai mereu pe drumuri, Loredana Chivu nu concepe sa treaca zi fara sa vada un film sau sa rasfoiasca o carte.

“Nu inteleg de ce toata lumea se mira… sunt blonda, dat totusi, sunt sub acoperire (rade – n.r.). Citesc, da. Ultima carte pe care am citit-o si care mi-a placut foarte mult… e o carte care are un titlu deocheat, dar textul este foarte, foarte bun si o recomand, se numeste “Suge-o, Ramona”(by Andrei Ciobanu). Eu m-am distrat timp de trei zile, ca atat mi-a luat sa o citesc.

Citesc in general pentru ca-mi place. Acum, in ultimul timp, prefer sa ma uit la filme, imi acapareaza atentia si prefer filmele in locul cartilor, desi cartea e mai buna decat fulmul de cele mai multe ori. Cand am tiump sa citesc si sa ma uit la filme? Pai cine m-a vazut in aeroport, ma vede tot timpul cu tableta in brate si cu castile in urechi, ori ma uit la seriale, ori citesc carti. Chiar daca nu ai timp, daca vrei sa faci ceva cu adevarat, iti faci timp. Daca imi pierd timpul in aeroport, stand acolo doua ore si asteptand, imi fac timp si pentru seriale. Si niciodata nu adorm fara sa ma uit la un film sau la un serial”, a declarat Loredana Chivu .

loading...
Conform goodreads.com, „Suge-o, Ramona!” este povestea unei deveniri, o confesiune onesta despre maturizare sexuala si morala, despre trecerea de la adolescenta la maturitate. Hilare sau triste, emotionante sau cinice, aventurile lui Andrei sunt cele ale adolescentului obisnuit, care cauta, incearca, esueaza sau invinge, totul pentru a o impresiona pe fata visurilor sale.

„Cred ca cea mai corecta explicatie a aparitiei acestei carti este ca pur si simplu s-a intamplat. Eu cred ca lucrurile misto au loc atunci cand nu le planuiesti si le lasi sa se intample”. – ANDREI CIOBANU

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro