O cunoscuta vedeta a facut anuntul ”Lora va fi mamica!”

Carmen Harra este una dintre cele mai cunoscute vizionare din Romania. Pe langa harul cu care a fost inzestrata , este si un bun psiholog care are capacitatea de a intelege problemele celor din jur. Carmen are o comunicare foarte buna si cu fiica ei, Alexandra (28 ani), iar relatia lor este una de prietenie inainte de orice.

Revista SPY a stat de vorba cu Carmen in exclusivitate despre personajele mondene din showbizul autohton, iar mai jos puteti citi ce destine au vedetele din Romania.

La 33 de ani, Smiley este unul dintre cei mai ravniti burlaci din showbizul romanesc. Isi va gasi Smiley sufletul pereche in 2017? ,,Este in anul karmic 8 care ii aduce o iubire diferita. Nu a acordat suficient timp iubirii pana acum‘’, a declarat Carmen Harra pentru revista SPY.

Lora a primit inelul de logodna de la iubitul ei, Ionut Ghenea, dar nu au stabilit o data pentru marele eveniment. Carmen spune daca va exista o nunta anul acesta intre cei doi:,,Da, cred ca se va intampla pana la sfarsitul anului. Lora va fi mamica‘’. Artista va avea si un copil, insa nu anul acesta:,,Nu imediat! Nu in 2017, in 2018.‘’

Andreea Marin se afla la al treilea divort, care se va pronunta in luna februarie. Carmen Harra spune ca vedeta va trece peste aceasta perioada si va intalni un nou partener de viata mai tanar:,,Nu isi va gasi sufletul pereche, dar isi va gasi un nou partener mai tanar. Se va indragosti din nou temporar ’’.
loading...
Delia este foarte fericita alaturi de sotul ei, Razvan Munteanu, dar isi doresc si un copil. Vizionara spune ca artista nu va devein mamica anul acesta, deoarece dorinta ei nu este atat de puternica:,,Delia nu va deveni mama in 2017 si trebuie sa aiba mai mare grija de ea. Dorinta ei de a deveni mama nu e inca atat de puternica‘’.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro