O posibila explicatie pentru depresia artistei care s-a sinucis de ziua ei!

Madalina Manole s-a sinucis de ziua ei, la 43 de ani, pe 14 iulie 2010.

Problemele din casnicia cu Petru Mircea, faptul ca nu mai prindea atat de des concerte, ca pe vremuri, sentimentul de inutilitate, dar si multe altele, acestea ar fi cauzele care au provocat, potrivit apropiatilor, sinuciderea Madalinei Manole, solista alegand sa-si ia viata chiar de ziua ei, pe 14 iulie 2010. Intr-un material aparut in „Jurnalul National”, in 2004, se divulga chiar informatia ca din cei 45000 de fani oficiali ai artistei, impartiti in 25 de filiale si adunati pana in 1997, ramasesera devotati Madalinei un grup de doar 3000.

Despre „dezertarea” publicului de langa „Fata cu parul de foc” a vorbit atunci chiar managerul „Asociatiei Culturale Madalina Manole”: „Explicatia e simpla: admiratorii ei de atunci au crescut, au alte preocupari si, in plus, muzica s-a diversificat intr-atat incat multi dintre ei si-au gasit alti idoli”, a declarat Ciprian Antochi pentru Jurnalul

In continuarea reportajului se arata si cum s-a gandit Madalina sa interactioneze cu admiratorii ei devotati: „Fanii Madalinei nu platesc cotizatie, se intalnesc cu ea o data la doua luni si au acces gratuit la concerte. Cantareata sponsorizeaza asociatia cu aproximativ 200 de dolari lunar, bani destinati acoperirii cheltuielilor fan-clubului. Astfel isi arata recunostinta fata de cei care o divinizeaza, ii dau sfaturi, dar o si „cearta” cand ia hotarari gresite in cariera sa!”

loading...

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro