Ultima postare pe Facebook a lui NELU STRATAN! Ce imagine a facut publica

Pavel Stratan traieste clipe teribile, dupa ce fratele lui, Nelu Stratan, a incetat din viata la numai 51 de ani. Cantaretul moldovean de folk a fost gasit fara suflare in locuinta sa.

Cu doua zile inainte sa moara, Nelu Stratan si-a schimbat poza de profil. Fotografia postata de acesta era facuta in tinerete, din vremea in care el era in armata.

Nelu Stratan a fost un interpret si producator moldovean de muzica folk si rock, fratele mai mare al lui Pavel Stratan. A copilarit ascultand muzica unor cantareti precum Mirabela Dauer, Corina Chiriac sau Dan Spataru.

Pana sa isi inceapa cariera de solist, Nelu a lucrat intr-un studio unde se inregistrau casete, apoi se vindeau, iar mai tarziu la o firma care se ocupa cu imprimarea casetelor. A devenit cunoscut ca producator muzical in Republica Moldova, unde a lucrat cu multi artisti, inclusiv cu fratele sau, Pavel, care a lansat trei albume de studio.
loading...
In 2003 a lansat piesa „Ultima noapte” de pe albumul cu acelasi nume, care a fost aleasa hitul anului in 2005. In Romania s-a lansat cu piesa „Zai, zai” inspirata dintr-un cantec al lui Joe Dassin. Aceasta a beneficiat si de un videoclip in regia lui Igor Cobalanski.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro