Cele mai frumoase ipostaze cu Teo Trandafir si fiica ei.

Cele mai frumoase ipostaze cu Teo Trandafir si fiica ei. Prezentatoarea de televiziune a facut publice imagini adorabile in care apare alaturi de Maia.

Prezentatoarea de televiziune Teo Trandafir, al carei prim sot a fost Alexandru Trandafir, are o fiica adoptata pe care o adora.

Maia si vedeta de televiziune sunt de nedespartit, iar relatia dintre ele este una mai mult decat speciala.

In ciuda programului incarcat pe care il are, Teo Trandafir profita de orice moment liber pentru a sta impreuna cu fiica sa.

Pe internet, Teo Trandafir a postat doua imagini recente in care apare alaturi de maia, care s-a transformat intr-o domnisoara foarte frumoasa.

loading...
Cele doua radiaza cand sunt impreuna, iar fanii prezentatoarei de televiziune au fost extrem de incantati sa le vada astfel.„Cu prietena si iubita mea minunata”, a spus Teo Trandafir.

„Sunteti adorabile. sa-ti traiasca printesa”, i-a transmis un admirator.

vedeta a raspuns imediat:

„Tuturor sa ne traiasca si sa ne fie fericiti! multumim!”.

„Doua frumuseti radiante, in ochii carora se vede oceanul de iubire ce salasluieste inauntru…! ”, „Cat e de frumoasa cea mica! ”, „Ai fata foarte frumoasa si desteapta, la fel ca tine, sa fiti sanatoase”, „Doamne, ce a crescut Maia ta! O frumusete de fata”, sunt doar cateva dintre mesajele internautilor dupa ce au vazut-o pe Teo Trandafir alaturi de fiica sa.

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro