A devenit mama! Fosta handbalista a nascut o fetita

Adina Meirosu, fosta handbalista, este foarte fericita, deoarece a devenit mama, ea nascand o fetita, pe 1 martie, conform presei locale. Vedeta se iubeste cu un profesor de sport din Ramnicu-Valcea si jucator de fotbal al echipei CS Chimia 2012 Rm. Valcea, Bogdan Pintea.

,,Adina traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Bogdan Pintea…Cei doi au primit la inceputul acestei luni cel mai frumos martisor. Pe 1 martie, Adina a adus pe lume o fetita, care va purta numele Agatha”, a dezvaluit ziarul Arena valceana. De altfel, Adina a postat si o fotografie emotionanta pe pagina sa de Facebook, unde a scris:,,Martisorul nostru!”

Adina a trecut printr-o drama teribila in vara lui 2010. La inceputul lui iulie, cand era insarcinata cu gemeni, in doua luni, a aflat ca unul din acestia are probleme la inima, astfel ca a mers la o clinica din Belgia si, printr-o injectie, a intrerupt evolutia fatului.

Dupa trei saptamani, Adina a pierdut si al doilea copil, iar dupa aceasta suferinta teribila s-a despartit si de sotul ei, Ovidiu Fiera.
loading...

sursa: cancna.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro