LORELAI MOSNEGUTU, concurenta de la „Romanii au talent” care l-a impresionat pe GIGI BECALI, are o poveste de viata tulburatoare!

Lorelai Mosnegutu a fost supranumita si „fetita cu maini de aur“, datorita talentului ei iesit din comun atunci a interpretat atat ca voce, cat si la pian o melodie.

Ea a fost prezenta pe scena de la „Romanii au talent“ in urma c-o seara si i-a lasat atat pe telespectatori, cat si pe jurati cu ochii-n lacrimi.

Cu toate ca s-a nascut fara membrele superioare, iar de la cele inferioare ii lipseste femurul, fetita a reusit sa cucereasca o tara intreaga si sa ajunga direct in finala Romanii au Talent. Mai mult decat atat, si Gigi Becali a fost extrem de impresionat de povestea micutei, oferindu-i o mana de ajutor.
loading...
Insa, intreaga poveste de viata a talentatei pianiste este cu adevarat una tulburatoare. Lorelai a fost abandonata de mama ei naturala cand avea doar doua luni de zile si era numai un bebelus. Insa, la scurt timp a fost adoptata de catre o femeie care a avut grija de ea si i-a oferit iubirea si caldura de care avea nevoie. Initial, medicii nu au crezut ca fetita va trai mai mult de cateva zile, insa trupul ei s-a luptat pentru viata si a castigat. „Mama Vio” asa cum ii spune Lorelai celei care o iubeste ca pe propria ei fiica, a inceput sa lucreze cu ea de la varsta de sase luni, folosind un creion pentru a o obisnui cu utilizarea picioarelor in locul mainilor. Viorica Parvan asa cum se numeste asistenta maternala care nu i-a oferit doar toata dragostea de care avea nevoie, ci si sansa sa isi valorifice talentele, a inscris-o la scoala Populara de Arte, la canto si la desen.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro