Secretul pe care l-a luat in mormant! Ce a facut Ileana Ciuculete cu putin timp inainte de a muri!

Trecerea brusca in nefiinta a Ilenei Ciuculete a lasat in urma o mare de durere printre oamenii care au iubit-o sau doar au admirat-o, insa acum, la aproape o saptamana de la deces, detalii cutremuratoare ies la iveala despre modul in care a cautat cantareata salvarea.

Ileana Ciuculete ar fi apelat la un expert feng-shui inainte de moarte. ”Ne-am intalnit destul de des si imi spuneau ”hai sa vedem ce facem cu feng-shui-ul. Erau interesati sa schimbe energia din casa. Exista niste reguli stricte, despre plasarea bucatariei, a dormitorului, a vaselor de toalete. Mi-au cerut sfaturi de feng-shui. Vedeti ca mergeti intr-o familie bine inchegata, dar daca nu are poze prin casa inseamna ca sunt mai mereu plecati, ca nu petrec mult timp impreuna. Fericirea noastra depinde numai de noi. I-am spus lui Cornel: ”Fiti fericiti. Cu cat esti mai fericit, cu atat esti mai fericit.”, a spus, potrivit wowbiz.ro, expertul in feng-shui, Marian Golea.

Mai mult de atat, inainte de moarte, Ileana Ciuculete se arata implinita: ”Fericirea mi-o creez eu. Sunt fericita atunci cand vreau eu, cand simt eu si daca fac ce-mi place.”, spunea Ileana Ciuculete inainte de moarte, in timp ce specialistul in feng-shui sustine ca sotul acesteia ar trebui sa se bucure de toti anii pe care i-au petrecut impreuna: ”Puteau sa fie mai multi, puteau sa fie mai putini. El trebuie sa multumeasca pentru ceea ce au trait impreuna.”.

De asemenea, specialistul in feng-shui a dezvaluit ca sotul artistei se afla intr-o perioada extrem de proasta:”Fericirea nu este perfecta. Incercati sa maximalizati punctele de fericire si sa minimizati momentele rele. Exista un punct de compatibilitate intre cei doi. Un om are patru stalpi, unul este cel al partenerilor. Ce era mai rau in cazul lui Cornel e faptul ca fiind in anul Cainelui a avut o energie foarte negativa, Casa Cimitirelor, energia Yin, iar el a primit vestea cea mai proasta, moartea. Atentie, insa. Nu trebuie sa va panicati. Fiecare persoana depinde de momentul din viata in care se afla. Ea era Dragon, cred ca nu se asteptau la aceasta evolutie. Ca sa intelegem, ei au avut, anul trecut, energia rea, ceea ce inseamna ca daca pateau ceva rau, se multiplica rapid.”, a mai precizat expertul.

loading...
Intrebat cand a vorbit ultima data cu sotul artistei, Marian Golea a dezvaluit ca nu este o luna de zile de atunci.”Nu cred ca e o luna de zile de cand am vorbit cu Cornel Gales, dar era singur atunci si mi-a zis ca vor sa ma cheme la casa. Singura lui sansa este sa se trezeasca. Altfel, se va autodistruge. Luna viitoare este luna dragonului, Cornel trebuie sa aiba mare grija. Orice ar face, viata merge inainte. Cornel trebuie sa inteleaga asta. Noi nu suntem de acord cu darurile pe care le primim de la oameni care au plecat. Nu vrem energia lor. Exista remedii pentru aceste energii negative. Trebuie sa mergem la medic periodic, nu atunci cand ne doare capul. E important sa previi decat sa tratezi.”, a mai precizat el.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro