Uite ce mari s-au facut fetele lui Mihai de la Akcent! Fiica adoptata ii seamana leit si se transforma intr-o micuta domnisoara

Mihai Gruia, fostul component al trupei Akcent, are o familie frumoasa si este un tata extrem de dedicat celor doua fiice pe care le are. Cele doua fetite cresc vazand cu ochii, iar fata cea mare, adoptata de artist si sotia lui, se transforma incet-incet intr-o micuta domnisoara.

Mihai Gruia, fostul component al trupei Akcent, este un barbat implinit si fericit. Are o sotie frumoasa si iubitoare si doua minuni de fete.

Artistul isi dedica in totalitate timpul liber lor si e tare mandru de fiicele lui, care cresc vazand cu ochii.

Ana, fetita adoptata de Mihai si sotia lui, ii seamana leit artistului cu care are o relatie exceptionala inca de la primul contact.
loading...
”O iubim foarte mult pe Ana, e parte din familia noastra si se intelege foarte bine cu Natalia. Pe Ana… parca am avut un semn ca trebuie sa o infiem. Cand am fost la orfelinat, am aflat ca o porecleau “Mowgli” (personaj din desene animate – n.r.). Am zambit cand am aflat pentru ca si pe mine, in copilarie, copiii ma strigau Mowgli”, povestea Mihai Gruia in urma cu doi ani.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro