Andreea Mantea si-a pus gene incredibil de lungi, iar fanii au inceput sa o certe.

Andreea Mantea este mereu stralucitoare, dar parca de data aceasta a exagerat putin! O spun fanii ei, care nu s-au obisnuit inca cu genele lungi ale prezentatoarei. Vedeta a primit atat laude, cat si critici pentru schimbarea de look!

Andreea Mantea a facut acum cateva zile o vizita la un salon de infrumusetare si a postat si o fotografie, extrem de multumita de rezultat. Are si de ce, pentru ca apelat la o tehnica de marire a genelor, asa zisele ”gene false” puse fir cu fir, cu penseta, de o cosmeticiana profesionista. Mantea se bucura acum de gene lungi si negre, bine conturate, de forma unui evantai. Prietenii ei au fost uimiti de schimbare, dar au fost si voci care au criticat-o.

”Esti o frumoasa, dar ai grija cu acele gene… de obicei exagerezi” (…) ”Seamana mai mult cu „doua maturi” doar cu gene, nu! Frumoasa esti naturala !”. Prezentaoarea i-a raspuns imediat elegant, fara sa intre in polemici ”Fiecare are „maturicile” lui! Multumesc!” ”Ceva nu e in regula cu pleoapele, se vad denivelate , nu cred ca e normal!! Ai grija!” i-a scris o alta prietena virtuala, primindu-si imediat raspunsul: ”Totul este in regula si sub control! Trust me! Nu a iesit bine poza…” Alte prietene ale Andreei au remarcat si ele marimea genelor, considerand insa ca a facut o alegere potrivita.”Sunt foarte mari , dar iti sta fain!”
loading...

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro