Loredana Chivu si-a renovat casa de la Lunguletu! Blonda a facut bani frumosi cu dansul din buric si i-a investit in casa

Loredana Chivu a fost de Paste acasa, la mama ei, la Lunguletu, unde a copilarit. Blondina se simte foarte bine in casa in care a crescut, iar acum, parca merge cu mai mult drag acasa, de cand a investit bani si a renovat locuinta.

Loredana Chivu castiga mii de euro pe luna din contractele de imagine pe care le are cu diferite brand-uri, dar si din evenimentele pe care le prezinta sau la care danseaza si intretine atmosfera.

Blondina a reusit sa stranga bani frumosi si, spre surprinderea multora, nu-I tine doar pentru ea, ci ii “imprastie” si in familie. Mamei si fratelui ei le da bani saptamanal, iar recent a investit o mare parte din castig in casa in care a copilarit, din Lunguletu, si in care acum locuieste mama ei.

Blondina a refacut complet casa, pe dinafara, asta pentru ca incepuse sa cada tencuiala verde. In plus, era diferenta uriasa intre gardul fitos pentru care a cotizat Leo de la Strehaia, in urma cu cativa ani, cand cei doi se tachinau, si casa saracacioasa care aproape ca se prapadea.
loading...
Acum, casa e ingrijita, e renovata in alb si nuante de maro, iar mama Loredanei a pus in curtea din fata, o multime de flori colorate. In cea din spatele casei, femeia cultiva varza, cartofi si alte legume.

Vecinii vedetei au numai cuvinte de lauda la adresa ei. “E un copil bun care ii ajuta familia, are cei 7 ani de acasa, da “buna ziua” tuturor, nu uita de unde a plecat. Face bani si isi ajuta mama, ii trimite mereu, ca sa nu-I lipseasca nimic. A investit bani in casa, dar gardul, poarta sunt facute de Leo de la Strehaia. Loredana isi ajuta si bunica, bolnava, care sta la cativa kilometri de casa ei”, spun vecinii blondinei.
Loredana merge cu drag acasa, in vizita, la mama ei, insa nu poate uita drama pe care a trait-o cand era copila. Tatal ei s-a sinucis in urma cu aproape 10 ani, spanzurandu-se in podul casei.

Aici locuieste bunica bolnava a Loredanei. De Paste, blondina a vizitat-o.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro