Oana, sora Deliei, s-a maritat azi! Imagini de la cununia civila!

Oana, sora Deliei, merge astazi in fata ofiterului Starii Civile sa spuna cel mai important ”DA” din viata ei. Viitoarea mamica a dat vestea cea mare si a dezvaluit imagini din toiul pregatirilor pentru cununie.

UPDATE 12:20 Oana si Razvan au devenit sot si sotie! Gina Matache nu a participat la cununia civila, fiind blocata in trafic. ,,Mama e ratacita, cred ca a ajuns prin Pitesti, dar nu ne suparam. Macar sa ajunga la masa. I-am spus sa vina la noi acasa si plecam toti si ea a spus Nu, vin eu cu masina”, a spus mireasa.

UPDATE 12:19 Intrebata daca-si ”lucreaza” la copil, Delia nu a negat, insa a marturisit ca nu stie daca-si doreste fetita sau baiat: ”Ma intrebi daca facem sex? Intrebare intrebatoare… Nu e nimic in plus, nimic in minus. M-a intrebat daca facem sex, bine nu asa, m-a intrebat daca ”lucram” la copil. Eu mi-as dori… Nu stiu ce mi-as dori. Daca e baiat, o sa-i fie putin mai greu. Va angajeaza mai greu oamenii, voi sunteti mai uratei. Baieteii sunt… Dintr-un anumit punct de vedere, e mai bine sa fie baiat”.

Oana a completat-o si i-a spus ca este pe calea cea buna: ”Sa stii ca asa se fac copiii ca lumea: rarut. Asa se zice din popor ca barbatul trebuie sa stea la locul lui cateva luni si apoi sa treaca la treaba. Atunci se intampla.”

loading...
Sarbatoare mare in familia Deliei! Oana, sora artistei, se casatoreste astazi cu tatal viitorului ei bebelus.

Blonda a postat pe o retea de socializare un filmulet din timpul sedintei de machiaj, in care-si anunta prietenii ca au mai ramas doua ore pana cand va spune cel mai important ”DA” din viata ei.

”Bai, ma marit… In doua ore, ma marit! Cununie civila”, le spune vizibil emotionata Oana prietenilor ei virtuali.

Se pare ca pentru cununia civila, Oana a ales un machiaj natural si o rochie alba din dantela si broderie.
Cei doi insuratei ii vor avea ca nasi pe Delia si pe sotul acesteia, Razvan Munteanu . Delia a marturisit la inainte de ceremonie ca nu a avut ce sfaturi sa le dea celor doi pentru ca sunt perfecti unul pentru celalalt: ”Petrecerea e duminica, azi e doar preludiul. Le-am spus ca nu au de ce sa aiba emotii pentru ca alegerea e perfecta. Nu am de ce sa le dau eu sfaturi, e perfect asa. Nu am inca emotii ca nu am de ce. Face bine ce face.”

Oana Matache este insarcinata in primul trimestru si urmeaza sa devina pentru prima data mamica, lucru care o face foarte fericita pe mama ei.

Gina Matache a fost cea care a dat vestea ca va deveni bunica, la fel ca si faptul ca Oana se va casatori cu barbatul mult iubit.

Oana si viitorul ei sot traiesc o frumoasa poveste de dragoste care dureaza de cativa ani si pe care au tinut-o departe de ochii presei.

Oana, care este backing vocalist in trupa Deliei, si viitorul ei sot formeaza o pereche extrem de frumoasa, fiind indragostiti nebuneste unul de celalalt. Lucru observat de la o posta din ipostazele tandre in care sunt surprinsi cei doi in pozele pe care Oana le mai impartaseste prietenilor pe Instagram.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro