Scandal inainte de semifinala „Romanii au Talent“.

Inainte de penultima semifinala a show-ului „Romanii au Talent“, difuzat de catre PRO TV, un tanar sustine ca a fost eliminat fara sa aiba stiinta despre acest lucru.

UPDATE In urma materialului aparut in presa despre Maxim Prepelita, concurentul de la „Romanii au Talent“, oficialii PROTV au transmis urmatorul punct de vedere:

„Tinem sa mentionam ca apreciem talentul domnului Maxim Prepelita si faptul ca a ales sa se inscrie in sezonul sapte Romanii au talent. In ceea ce priveste regulamentul competitiei, precizam faptul ca dupa etapa preselectiilor urmeaza a doua etapa de selectare a concurentilor care ajung in semifinalele LIVE. Membrii juriului se intalnesc si aleg cei 50 de semifinalisti. In urma acestei etape, domnul Prepelita a fost informat de catre echipa Pro TV ca nu a fost selectat pentru semifinalele show-ului.“

Concret este vorba despre Maxim Prepelita, originar din Republica Moldova, care in momentul in care a fost prezent la auditiile de pe scena talentelor a reusit sa ridice sala in picioare si sa uimeasca pe toata lumea. De asemenea, acesta a interpretat piersa „Caruso“ a lui Andrea Bocelli, desi nu are pregatire muzicala in acest sens, iar la baza este bijutier. Totodata, el a ajuns pana in semifinale, fiind si sunat de catre reprezentatii emisiunii, insa in clipa in care a intrebat daca poate veni la repetitiile de pe 17 mai i s-ar fi dat raspunsul ca „Imi pare rau. Au fost schimbari. Tu nu mai participi. Esti scos din semifinala. Asa a decis comisia“, a declarat tanarul din Republica Moldova, potrivit kankan.md.
loading...
In plus, cand a vazut ca nu este intocmai lamurit in ceea ce priveste motivul eliminarii sale, Maxim Prepelita le-a scris celor de la Romanii au Talent chiar si pe pagina de Facebook, cerand explicatii. Rapid a si venit una din partea emisiunii de talente: „Tinem sa mentionam ca apreciem talentul domnului Maxim Prepelita si faptul ca a ales sa se inscrie in sezonul sapte Romanii au Talent. In ceea ce priveste regulamentul competitiei, tinem sa precizam faptul ca in urma preselectiilor urmeaza a doua etapa de selectare a concurentilor care ajung in semifinalele LIVE. Membrii juriului se intalnesc si aleg cei 50 de semifinalisti. In urma acestei etape, domnul Prepelita a fost informat de catre echipa Pro TV ca nu a fost selectat pentru semifinalele show-ului“.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro