Andreea Mantea, experienta de neuitat alaturi de fiul ei. S-a gandit sa-i ofere ceva special de 1 iunie!

Andreea Mantea a retrait joi clipele copilariei alaturi de fiul ei, pe care l-a dus in prima lui plimbare cu barca. Prezentatoarea TV a fost extrem de fericita in aceasta zi speciala pentru toti copiii din lume!

Andreea Mantea s-a ”inarmat” cu cate un betisor de vata de zahar, unul pentru ea si celalalt pentru fiul ei David, si a pornit intr-o expeditie cu barca, pe lacul Cismigiu din Capitala.

Vedeta TV este extrem de fericita alaturi de fiul ei iar el a fost la fel de incantat de prima sa experienta pe apa. Andreea si fiul sau s-au plimbat pe lac, mancand cu pofta din vata de zahar, iar vedeta si-a amintit de copilaria ei, cand a avut parte de plimbari similare. Apoi le-a aratat si prietenilor virtuali cat de bine s-a simtit, de 1 iunie, alaturi de fiul ei. ”LA MULTI ANI, copii de pretutindeni!
loading...
#1Iunie #ZiuaTuturorCopiilor #PrimaPlimbareCuBarca” a scris ea in dreptul fotografiei. Prietenii s-au inghesuit apoi sa le ureze tot binele din lume, coplesindu-i cu laude. ”Doamne cat de dragut este. Sa iti aduca numai bucurii si zambete la tot pasul”. Andreea Mantea radiaza de fericire iar rolul de mamica o prinde de minune, intrucat efortul depus pentru cresterea fiului ei a determinat-o sa mai piarda cateva kilograme. A slabit in mod evident iar asta se vede si la fata, pentru ca vedeta pare sa fi renuntat la ”rotunjimea” obrajilor.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro