CABRAL a fost lasat fara cuvinte de replica sotiei sale, ANDREEA IBACKA, dupa ce a scos-o la o cina romantica!

Dupa 9 ani de cand se cunosc si sunt impreuna si, respectiv, 5 ani de casnicie, Cabral si Andreea Ibacka se iubesc mai mult ca niciodata. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale telenovelei ,,Inima de tigan”.

La vremea aceea, surse apropiate celor doi declarau ca simpaticul Cabral s-a indragostit ca un adolescent si ca nu mai are ochi decat pentru frumoasa Andreea. Insa, cei doi soti ii cuceresc si acum pe fanii lor cu simtul umorului de care dau dovada. Recent, Cabral si Andreea au fost plecati in vacanta, peste hotare, iar prezentatorul TV s-a gandit sa-si surprinda sotia, fiind insa lasat fara cuvinte de replica acesteia, venita la finalul unei intalniri romantice.

„A doua seara mi-am spus sa-i fac Andreei o surpriza romantica… o cina pe malul marii. Am gasit un mic traditional restaurant italienesc, cochet si romantic, cu niste mese albe intinse pe o terasa ale carei lumini discrete mangaiau nisipul de langa. La finalul mesei, stand romantici cu picioarele goale in nisipul fin, cu doua pahare de prosecco in fata, priveam un apus superb. Cerul era un razboi al culorilor, in timp ce luminarea de langa frapiera juca vesela ca un stindard al dragostei. Vantul ne mangaia pielea, in timp ce muzica discreta ne fulguia prin suflete o stare si mai romantica…

In apropiere marea fremata linistita, cu valurile-i inspumate calm. Andreea… langa mine, frumoasa de-mi taia respiratia. A luat inca o gura de prosecco, s-a uitat in ochii mei si mi-a spus:

– Auzi, gunoierii vin acum joi dimineata, nu mai vin miercurea, nu?

loading...
Jur, asa mi-a spus. Prima data am crezut ca nu aud bine si ca ea imi spune ceva cu dragoste / sentimente / romantism / prosecco. M-am uitat bovin la ea si tot ce am putut spune a fost…

– Ha?!

– Gunoierii, zic. Acum vin miercurea, nu? Ca l-am rugat pe tata sa mearga pana la noi, sa scoata tomberonul afara.”, a povestit cu mult umor Cabral, pe blogul personal.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro