LORELAI MOSNEGUTU, primele declaratii dupa ce a castigat ”Romanii au talent”

Vineri seara, emisiunea „Romanii au talent” si-a desemnat castigatorul, cel mai talentat roman al acestui sezon. Punctul culminant a fost cand s-a anuntat ca Lorelai Mosnegutu este marea castigatoare.

Adolescenta a cucerit din nou publicul si juriul, de aceasta data si marele premiu, de 120.000 de euro.

Tanara a fost foarte emotionata, nu i-a venit sa creada ca visul ei s-a implinit.,,Ma simt extraordinar, nu imi vine sa cred, clar este un vis implinit. Le multumesc din tot sufletul meu celor care m-au votat, ii iubesc si sa fie binecuvantati. Speram ca macar sa fiu pe locul trei. Sa se inscrie la emisiune pentru ca este unica si aici isi poti indeplini visul’’, a declarat Lorelai dupa ce s-a anuntat castigatorul.
loading...
Primele reactii dupa anuntarea marelui castigator, in persoana simpaticei Lorelai, nu s-au lasat asteptate. ”A fost emotionant, a fost cel mai reusit sezon, si anul trecut a fost, dar parca s-a schimbat totul. Cred ca a fost exact ce-si doresc oamenii in 2017.” a spus Andra. ”Ma bucur pentru Lorelai pentru ca a meritat sa castige” i-a transmis Benny, care nu a avut norocul sa se numere printre primii clasati. ”Sunt foarte mandru de rezultatul pe care ei l-au avut” a spus Andi Moisescu, referindu-se la toti concurentii, iar apoi a punctat catre Lorelai. ”Aceasta este dovada ca daca adaugi la talent si putina emotie nu ai cum sa nu castigi”.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro