Toma, fiul adoptat a lui Horia Brenciu a implinit trei ani! Alice Dumitrescu a dezvaluit cum a fost prima intalnire cu baietelul

Sarbatoare mare in familia lui Horia Brenciu si a lui Alice Dumitrescu! Fiul adoptat al acestora, Toma, a implinit trei anisori. Mama lui i-a facut o declaratie de dragoste coplesitoare, dezvaluind cum a fost prima intalnire cu baietelul.

Horia Brenciu si Alice Dumitrescu sarbatoresc trei ani de la venirea pe lume a baietelului lor adoptat, Toma. Sotia artistului a postat pe pagina personala de Facebook un mesaj coplesitor in care le-a dezvaluit prietenilor ei virtuali cum a fost prima intalnire cu micutul, la nasterea caruia a asistat si pe care a filmat-o.

”In urma cu 3 ani, cineva imi punea in brate o minune de baietel. A tipat tare la nastere, iar eu am filmat fara sa ma pot uita prin obiectiv… eram prea emotionata si plangeam de fericire. Era Toma. Un invingator. Nu a crescut in burta mea, a crescut direct in sufletul meu. Il iubesc cel mai mult din lume si in fiecare zi ii multumesc lui Dumnezeu pentru acest dar. Stiu sigur ca el m-a ales si stiu sigur ca sunt cea mai fericita din lume pentru ca il am. La multi ani, sufletul meu iubit!”, a scris Alice, sotia lui Horia Brenciu.
loading...
Artistul a marcat si el ziua cea mare cu un mesaj pentru minunea aparuta in viata lui: ”De 3 ani de zile, in familia Brenciu sunt 2 barbati. Toma, fiul meu drag, la multi ani!”

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro