Invataturile lui Velea: Dragostea se face-n minim 2 si slapii se poarta cu sosete

Dupa ce ne-a invatat ca ”Dragostea se face-n minim doi”, Alex Velea mai face un efort urias, cu riscul de a fi de rasul curcilor, acela de a ne baga in cap noile trenduri ale nonconformistilor artisti de peste Ocean, ciorapi albi si lungi purtati cu slapi la pantaloni scurti.

Pe urmele mai celebrilor Trey Songz, Rihanna ori Bruno Mars, Velea promoveaza noua fita pe unde apuca, lasand oamenii cu gura cascata atunci cand coboara in strada, din falosul sau Mercedes. Pionier al acestei fistichii mode pe la noi, evident ca solistul isi asuma si reactiile oamenilor care nu prea sunt la curent cu tendintele fashion si indura cu stoicism rasetele profanilor.

Miercuri, dis-de-dimineata, solistul si-a etalat minunatele sosete la radioul public, asta dupa ce a binedispus o strada intreaga, caci oamenii se opreau sa admire cu rasuflarea taiata moda promovata de artist, trend care risca sa devina mai celebru decat insusi Velea.
loading...
De cand a aparut pe piata muzicala, Alex Velea (33 de ani) a reusit sa-si asigure permanent publicitatea, in mod special prin imaginea sa, zeci de tatuaje, multe redecorate. Ultimul sau tatuaj este chiar pe frunte si reprezinta numele celui de-l doilea baiat al sau, Akim.

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro