Minelli – Empty Spaces (videoclip)

Dupa ce a lansat doua piese in colaborare cu Vanotek, Minelli revine cu videoclipul primului sau single care se numeste „Empty Spaces”.

„Empty Spaces” este fresh, are un sound cool, de club si atrage atentia de la prima ascultare. Piesa a fost compusa de Minelli impreuna cu Marco&Seba si produsa de Vlad Lucan.Marco&Seba au compus multe dintre cele mai cunoscute piese ale INNEI „Sun is Up”, „Hot”, „Diggy Down”, dar si pentru artisti internationali precum AKON „Hypnotized” si Nick Jonas si Nicki Minaj „Bom Bidi Bom”, inclusa pe coloana sonora a „Fifty Shades Darker”.

Vlad Lucan a lucrat cu INNA pentru „Diggy Down”, „Tot mai sus” – Guess Who si Marius Moga, „Manifest” – Guess Who, Lukone „Electronic Symphony”. In ceea ce priveste producatorii si compozitorii cu care a colaborat – Thomas Troelsen, Sam Martin, Breyan Isaac, Bryn Christopher, Corey Chorus, Tom Aspaul.

„Imi aduc aminte ca eram la Snagov in sesiune, intr-un loc superb si cand a inceput sa se contureze piesa asta, am fost toti super entuziasmati pe loc de cat de mult ne place si ca trebuie sa o lansam cat mai repede. Asa ca i-am scris repede textul a doua zi, am tras varianta finala si am si lansat-o in aceeasi zi. E o piesa cu un vibe fresh si cool care sper sa incante cat mai multe urechi atat de la noi, cat si de afara”, a declarat Minelli.

loading...
Videoclipul piesei a fost filmat si regizat de Michael Mircea, cel care a mai colaborat cu Vanotek, INNA, Yanka.

„Povestea clipului este despre explorarea sinelui. Multi dintre noi, de multe ori, ne pierdem pe drum in viata si singurul mod prin care sa ne intoarcem pe calea cea buna este sa ne intelegem pe noi insine, adevaratele noastre ambitii si dorinte, scopuri”, a spus Michael Mircea.

De imaginea artistei, s-au ocupat Livia Berceanu (hair), Costina Lumezeanu (make-up) si Alina Chirinciuc (styling).

Minelli este artista si songrwriter din Romania, a facut parte din trupa Wassabi, a colaborat cu Markus Schulz, Golan, DJ Polique, Filatov & Karas, Dave Ramone, Vanotek, Arnold Palmer or Follow Your Instinct.

Artista a lansat impreuna cu Vanotek piesele „In dormitor” si „My Mind” .

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro