Adriana Bahmuteanu si-a dus baietii la coafor si i-a vopsit! Uite cum arata micutii cu suvite blonde si nuante de albastru

Adriana Bahmuteanu tine foarte mult la cei doi copii si le face toate mofturile. Dupa ce a mers cu ei in vacanta, vedeta le-a indeplinit o dorinta mai…neobisnuita si a acceptat sa isi faca o schimbare de look.

Bruneta i-a dus la coafor, unde au fost „colorati”, unul dintre acestia si-a facut parul albastru, iar celalalt fiu al Adrianei a optat pentru suvite blonde.

“Tu ce ai face daca intr-o zi copilul tau ti-ar spune ca isi doreste sa se faca blond? Sau….albastru? Ai accepta sa nu? Pare o nebunie dar…e de fapt o dorinta legitima a unui copil de a incerca lucruri noi! In fond, parul creste si gusturile unui pustan se schimba! Asa ca am spus DA intr-o secunda si am ajuns la salonul bunei noastre prietene! Iata ce-a iesit! Va place?”, a scris Adriana Bahmuteanu pe pagina ei de Facebook.
loading...
Adriana Bahmuteanu a dezvaluit cum a reusit sa slabeasca 20 de kg si sa ajunga la silueta mult dorita. Vedeta TV a marturisit ca nu si-a facut operatie de micsorare a stomacului si ca a reusit sa slabeasca dupa ce a renuntat la consumul de carne. ”Slabitul tine de alimentatie. Nu m-am operat la stomac. Eu de trei ani nu mai mananc deloc carne. Sunt vegetariana si mai nou rawvegan. Ma simteam rau, eram umflata, mi se umfla gatul si nu stiam de ce. N-a stiut nimeni ce am si la un moment dat am citit o carte si am spus gata. Mai mananc peste, fructe de mare, consum lactate, oua, ciuperci. Ciuperca inlocuieste foarte bine carnea si sunt foarte gustoase si sanatoase. Cand mi-e foame si nu apuc sa mananc nimic, bag o merdenea. Cand am renuntat la carne m-am simtit foarte bine. Nu mi-e pofta deloc. Merg la prieteni care fac gratare, nu am nicio problema. Am noroc ca nu am fost niciodata atrasa de dulciuri. Mie-mi plac muraturile. Si acum, vara, am muraturi in casa. Eram profund nefericita. Cand m-am gandit sa-mi schimb viata, mi-am schimbat-o de tot. Acum fac ce-mi place, copiii mei sunt la fel de fericiti ca mine, am de toate, am ce sa mananc si se vede lucrul asta. Acum sunt obosita, ne-am intors de la mare”, a declarat Adriana Bahmuteanu.


sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro